Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016
Και… “ξαφνικά” καλείται το ΝΑΤΟ να “λύσει” το προσφυγικό!

Όμως πριν το “ξαφνικά” έχουν προηγηθεί διάφορες θαλασσοταραχές στο Αιγαίο, με το άνεμο να αλλάζει κατευθύνσεις συνεχώς μέχρι ο ανεμοδείκτης να δείξει: ΝΑΤΟ.

Έχουν προηγηθεί διεργασίες σε επίπεδο τριμερούς συνεργασίας Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ για το ενεργειακό, η άμεση επέμβαση των ΗΠΑ ότι πρέπει να έχουν λόγο και αυτοί, οι εκβιασμοί των Τούρκων όσον αφορά τους πρόσφυγες και τα κονδύλια που θα πάρει η Τουρκία, απανωτές επισκέψεις σε ΗΠΑ και Τουρκία των Τσίπρα και Μέρκελ, καυγάς Τουρκίας και Ισραήλ αλλά “καπάκι” συνάντηση Ερντογάν με το αμερικανοευραϊκό επιχειρηματικό λόμπι όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, η εμμονή του Βερολίνου για “κοινές περιπολίες” στο Αιγαίο, απειλές για έξοδο από Σένγκεν ή κλείσιμο συνόρων με τον φόβο να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα χιλιάδες πρόσφυγες.

Κι αφού κάθε μέρα ο άνεμος φυσάει σαν τρελός, ξαφνικά δείχνει ΝΑΤΟ. Να έρθει το ΝΑΤΟ να “επιβλέπει” στο Αιγαίο. Και η πρόταση είναι “γερμανοτουρκική” λένε, κι αν δεν το πιστεύετε ρωτήστε και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη. Δεν το σκέφτηκαν ούτε οι ΗΠΑ, μα και καθόλου δεν το σκέφτηκε το Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχει ήδη ανεπτυγμένη στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο μία νατοϊκή ναυτική δύναμη, η οποία και αναμένεται να συνδράμει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος. Ο Έλληνας υπουργός Πάνος Καμμένος είχε νωρίτερα συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, στον οποίο μετέφερε την πρόταση τα πλοία του ελληνικού πολεμικού ναυτικού υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ να επιχειρούν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και της Τουρκίας στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Έτσι θα έχουμε Greek NATO, Turkish NATO και μετά… ξυπνήσαμε, γιατί ΈΝΑ είναι το ΝΑΤΟ.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος ζήτησε την παράταση για ένα ακόμη εξάμηνο της δράσης της νατοϊκής δύναμης που είναι ανεπτυγμένη στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο υπό τη διοίκηση της Γερμανίας, και όχι της Τουρκίας, αλλά και τον απόλυτο σεβασμό των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος τύπου του γερμανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ “θα κάνει μια απεικόνιση της κατάστασης και δεν έχει σημασία σε ποια χωρικά ύδατα θα επιχειρεί” – δικά του είναι και τα μεν, και τα δε!

Αλλά αύριο το Ποντίκι έχει ρεπορτάζ για την τοποθέτηση του ΝΑΤΟ σε ρόλο «χωροφύλακα» στο Αιγαίο, καθώς και μια λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε: Την επομένη που ο Καμμένος πέταξε πάνω από τα Ίμια για την ιστορική μαύρη επέτειο, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, οι Τούρκοι προέβησαν σε «γραπτό» διάγγελμα ότι τα Ίμια είναι Τουρκικό Έδαφος!

Βέβαια, καλά θα κάνει το Ποντίκι και το κάθε Ποντίκι, να ενώνει καλύτερα ΌΛΕΣ τις τελείες. Το Βερολίνο ΔΕΝ κάνει του κεφαλιού του, καθώς είναι κάτω από Αμερικάνικες υποδείξεις. Η Γερμανία ελέγχεται απόλυτα από τις ΗΠΑ – τέλος! Τέλος στις ψευδαισθήσεις, δεν έχουμε άλλο χρόνο μπροστά μας: Ποιος “κάνει κουμάντο” στη Γερμανία;


Το άλλο που δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε, είναι ότι οι σιωνιστές ελέγχουν ΚΑΙ τις ΗΠΑ, αλλά ΚΑΙ τη Γερμανία. Οπότε, όπου κι αν φυσήξει ο άνεμος, οπουδήποτε κι αν σταματήει ο ανεμοδείκτης, όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στη Ρώμη, αλλά στο Κράτος του Ισραήλ. Μπορεί οι κυβερνήτες των χωρών να πασχίζουν το καλύτερο για τη χώρα τους -κάτι που δεν έχουμε δει να συμβαίνει στη δική μας χώρα- αλλά σε εκείνο που όλοι θα συμφωνήσουν είναι αυτό που θα τους υπαγορεύσει η παγκόσμια σιωνιστική οργάνωση -κάτι που βλέπουμε μονίμως στη χώρα μας.

Μέσα στην παραζάλη του ασφαλιστικού, των τρακτέρ, των απεργιών, το μεταναστευτικό κ.λ.π. οργανώνεται κάτι πολύ άσκημο στο Αιγαίο και τα νησιά. Φαίνεται φτάσαμε στο διαταύτα όλης της μαύρης ιστορίας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, και θα είναι πάλι ο “γλυκούλης” νέος ηγέτης που θα το φέρει σε πέρας. Καλό το άλλοθι του “άπειρου” που τον ξεγέλασαν οι κωλοπετσωμένοι, αλλά… δεν θα πάρουμε!



Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!



0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ