Κυριακή 19 Ιουνίου 2016
Φώτο: kritigr.gr

Είχα δεσμευτεί να παρακολουθώ και να σας ενημερώνω για την νέα προσπάθεια δημιουργίας , μιας ανεξάρτητης κίνησης με γνώμονα να διεκδικήσει το Δήμο Λέσβου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές .


Πληροφορήθηκα ότι έγινε συνάντηση σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Μυτιλήνης , με επιχειρηματίες της αγοράς και καταστηματάρχες της παλαιάς αγοράς και όχι μόνο...
Πληροφορήθηκα ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος , εκτενώς ανέλυσε πως βλέπει την λειτουργία της αγοράς , το τι θα έχει το πρόγραμμά του , τι σκέπτεται εκείνος για το κυκλοφοριακό της αγοράς , το τι νέο θα προσπαθήσει να κάνει κ.α.
Και βέβαια έμαθα ότι υπήρχε και εξειδικευμένος επιστήμονας , με εμπειρία στα θέματα του κυκλοφοριακού , όπου ανέπτυξε τις προτάσεις της παράταξης . Έπειτα ακολούθησαν τοποθετήσεις από όλους τους παρευρισκόμενους και παράλληλα έγινε εκτενή συζήτηση για τον τουρισμό και για το μεγάλο θέμα του μεταναστευτικού .
Δεν θα δημοσιοποιήσω διαλόγους , αλλά θα πω μόνο ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος χαίρει τις εκτιμήσεις όλων των παρευρισκομένων και έχει τον σεβασμό όλων , γιατί η παρουσία του στα κοινά του Δήμου είναι πάνω από 25 χρόνια και βέβαια μου άρεσε ότι δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την παρούσα Δημοτική αρχή και ούτε καν αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού .
Έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ανεξάρτητη προσπάθεια που κάνει εκείνος προσωπικά καθώς και οι συνεργάτες του . Παράλληλα αναφέρθηκε ότι αυτή η προσπάθεια έχει απτότερο σκοπό , την πλήρη αλλαγή πλεύσης του Δήμου σε όλα τα επίπεδα . Έμαθα επίσης ότι δημιουργήθηκε email της παράταξης για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων . Παράλληλα όλο το 2016 θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους φορείς της Πόλης .
Μακάρι να συνεχισθεί αυτή η νέα προσπάθεια...




Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!






                                                                  ΄΄ο άρχοντας΄΄

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ