Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Φώτο: www.24-ores.com

Η πιο άνευρη Δημοτική αρχή σε όλο το μεγαλείο της . Οι φωτιές στην Μόρια , έγιναν πλέον καθημερινό φαινόμενο και οι κλοπές στην πόλη σε ημερήσια διάταξη . ( Κινητά , πορτοφόλια σε πεζούς και σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης .
Η αδυναμία των μεταναστών . Επίσης καταγγελίες για ληστείες ποτών σε Μάρκετ και περίπτερα και πολλά άλλα που δεν τα λέει κανένας ) .
Ο Πρέσβης του Μεταναστευτικού βέβαια είναι απών από παντού και ως νέος Νέρων βλέπει να καίγεται η Μόρια , χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και βέβαια μετά την καταστροφική του πολιτική , δεν τολμάει να πει το παραμικρό .
Αλλά και εν γένει , όλη η Δημοτική αρχή είναι μία καρικατούρα του Μολιέρου .
Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού προσπαθεί μέσα από το διαδύκτιο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Πολύ απλά την απευθείας ανάθεση , ποιος θα την πληρώσει κύριε Αστυρακάκη ; Τα άλλα άστα γιατί γνωστοί είμαστε σε αυτό τον τόπο .
Ο Πρόεδρος της Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε. από την μία βγάζει την προκήρυξη , παίρνει την έγκριση από το διοικητικό της συμβούλιο και μετά κατά το δοκούν να διαπραγματευεται τους οικονομικούς όρους της συμβάσεως και αυτό το ονομάζει νομιμότητα .
Κα Μπουμπουλίνα , έτσι σας αποκαλούσε ο κος πρώην Δήμαρχος Δημήτριος Βουνάτσος στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο . Μου άρεσε όταν το πληροφορήθηκα σας λέω πολύ , απλά μην βάζετε μπουρλότο και στην Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε. , κρίμα είναι ...
Ο κος Αντιδήμαρχος καθαριότητας ( παρατύπησα για την πόλη μου , δεν έβαλα το δάκτυλο στο μέλι ... δική του φράση ) . Εγώ απλά λέω , έλλειψης σοβαρότητας και το κλείνω εδώ .
Δικηγόρος στην Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε. υιός του Αντιδημάρχου ή δικηγόρος σε νομικό πρόσωπο , κόρη της συμβούλου , του Δημάρχου σύμβουλος επικοινωνίας , ο υιός του υποψήφιου στο Πλωμάρι ( παλαιός Πασόκος ) . Όλοι οι Αντιδήμαρχοι έχουν συγγενικά πρόσωπα στα Μ.Κ.Ο. ( έχουμε όλα τα ονόματα ) . Σύζυγοι , αδέρφια , ξαδέρφια και βέβαια πολιτική πελατεία !!
Τι να πεις λοιπόν γι ‘ αυτούς τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες ; Το ξέρω η αλήθεια πονάει , ο χρόνος κυλάει και η γύμνια σας κάθε μέρα γίνεται και ποιο ορατή .
Βέβαια σε όλα αυτά ο Δήμαρχος βγήκε φωτογραφία και την έδωσε στης εφημερίδες με άλλη μία επώνυμη .
Να σε χαιρόμαστε Δήμαρχε....Όλα κεραμιδαριό !!!





Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!




                                

                                                                 ΄΄ο άρχοντας΄΄

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ