Κυριακή 19 Ιουνίου 2016
Φώτο: www.diakonima.gr

Όλο το ΄΄Βόρειο Αιγαίο΄΄ βρίσκεται σε πλήρη αναβρασμό !!!

Ο τουρισμός το βαρύ πυροβολικό των νησιών , σε όποια μορφή και με όποια διαφορετικότητα υπάρχει στο κάθε μέρος , ( Προσκύνημα - πτήση charter - προγράμματα κοινωνικού τουρισμού - μαθητικός τουρισμός ) έχει υποστεί γενική καθίζηση!!

Αγγίζει περίπου το 80% στο νησιωτικό χώρο του Βόρειου Αιγαίου . Άρα πλήρη αποτυχία της Περιφερειακής αρχής στον τομέα αυτό και αποτυχία όλου του πλάνου του σχεδιασμού της Κας Καλογήρου .
Εκδηλώσεις που δεν νομίζω ότι προσφέρουν πολλά , αλλά μακάρι να είμαστε λάθος εμείς.
Το προϊόν ΄΄κρασιά Βορείου Αιγαίου΄΄ όταν το βάλετε από παντού μόνο του δεν μπορεί να αναδείξει κάτι . Χρειάζεται μία ποιο ολοκληρωμένη προσπάθεια , όπως έκανε η ΄΄Περιφέρεια Κρήτης΄΄ , με όλα τα προϊόντα και όλες τις καινοτόμες προσπάθειες όλων των παραγωγών .
Αυτή είναι η άποψή μας κυρία Καλογήρου !!!
Βέβαια δικαίωμά σας να έχετε όποιους συμβούλους θέλετε , αλλά οφείλετε στις ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα να απαντάτε στους Περιφερειακούς συμβούλους και όχι να κρύβεστε με μισόλογα .
Χορτάσαμε από ΄΄τσάμπα μαγκιές΄΄ Κα Καλογήρου !!!
Για δε... τα περιφερειακά προγράμματα που θα ερχόντουσαν από ΄΄Βρυξέλλες΄΄ δεν τα σχολιάζω καν γιατί είναι ανάξια λόγου .
Και βέβαια η αποτυχημένη λειτουργία της Περιφερειακής αρχής , περίτρανα φαίνεται από τα ονόματα των αντιπεριφερειάρχων σας όπου προβάλουν από τώρα ως διεκδικητές του ΄΄Δήμου Λέσβου΄΄ . Αυτό είναι η πλήρη απαξίωση του θεσμού της Περιφέρειας και βέβαια η μέγιστη προσβολή στο πρόσωπό σας .
Για φαντάσου να είσαι αντιπεριφερειάρχης και αντί να κοιτάς πως θα δουλέψεις και τι έργο θα προσφέρεις στο μέσον της θητείας σου , να ακούγεται ότι κοιτάς προς τον Δήμο Λέσβου . Τι να πει κανείς !!
Και επειδή μία παροιμία σοφή λέει ΄΄καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνετε΄΄ Κα Καλογήρου !
Η αυτοακύρωση σας γίνετε εκ των έσω και αφού δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τους συνεργάτες σας , μοιραία επέρχεται και το τέλος .
Απλά χρόνια είναι , θα περάσουν και αυτά .




Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!






                                                               ΄΄ο άρχοντας΄΄

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ