Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016
Φώτο: 10oniptrip.blogspot.com

Είδηση είναι η καταγραφή ενός γεγονότος και το σχόλιο είναι κομμάτι της είδησης .

Εδώ νομίζω ως blogspot έχουμε να επιδείξουμε μόνο ειλικρίνεια και πρωτοπορία σε όλα μας τα άρθρα . Πρώτοι γράψαμε για τη Δ.Ε.Δ.Α.Π.Α.Λ.
και δικαιωθήκαμε πλήρως !!! Τώρα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν βάση καταστατικού να λειτουργούν την εταιρεία έτσι .
Η λειτουργία του δικού μας blogspot όντως δεν είναι να δίνει την είδηση , αλλά όχι ότι δεν το κάνουμε . Δεκάδες άρθρα μας υπάρχουν , κύριος στόχος είναι ο σχολιασμός , θετικός αλλά και αρνητικός .
Είναι δικαίωμα μας να σχολιάζουμε τα gourmet πιάτα της αντιδημάρχου και τα ταξιδάκια της , όταν όλος ο κόσμος βιώνει την μεγαλύτερη κρίση . Βεβαίως η κυρία Αντιδήμαρχος ανεβάζει τα gourmet που θα γευθεί και τις φωτογραφίες σε όποιο προορισμό είχε εκτός Ελλάδος , χωρίς βέβαια να τα πληρώσει ... αλλά ελεώ Δήμου .
Είναι δικαίωμα μας να σχολιάζουμε την καταστροφική πολιτική του Δήμου Λέσβου και του κύριου δημάρχου στο κομμάτι του τουρισμού .
Συμμετοχή σε εκθέσεις παράτυπες , διαδικασίες άνευρες και χωρίς ουσία . Χιλιάδες ευρώ έξοδα όπου έχουν αποκαλυφθεί και σε πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων . Μήπως λέμε ψέμματα ή κάνουμε λάθος ;;;
Όσο για τους τουρίστες που θα φέρνατε , αφήστε το γιατί πονάει ... Γεμίσαμε Ρώσους !!! Ουάου του Βαρουφάκη και ξανά Ουάου !!!
Είναι δικαίωμα μας , όταν όλη η Ελλάδα δείχνει , τα αρνίσια κεφάλια να τα πετούν στον δήμαρχο οι κάτοικοι της ΄΄Μόριας΄΄ και αυτός απτόητος να αγναντεύει το κενό και να προκαλεί, λέγοντας ότι δεν είναι αρμόδιος . Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά και να σας γεμίσω σελίδες , αλλά για όλα θα κριθούμε . 

Όσο για σας αγαπητέ φίλε και αναγνώστη της σελίδας μας στο Facebook , εμείς έχουμε χιλιάδες φίλους στην συγκεκριμένη σελίδα και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο , γιατί ότι κάνουμε το κάνουμε από αγάπη και για προσφορά . Αυτό που κάνουμε λέγεται ενημέρωση και δεν έχουμε πάει κάπου να ζητήσουμε τίποτα από κανέναν , ούτε συμμετέχουμε σε ένα συνδυασμό , τώρα - πριν και μετά . Ως δια μαγείας, (όπως μερικοί) δουλεύουνε σε ένα νομικό πρόσωπο ή μία εταιρεία του Δήμου ....
Γι ‘ αυτό άστο πονάει άστο , άστο , άστο .
Κριτική δεκτή από όλους , αλλά όχι και τσάμπα μαγκιά όπως έλεγε και ένας πρώην Πρωθυπουργός κάποτε . ''Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί'', αγαπητέ αναγνώστη της σελίδας μας .
Και κλείνω με κάτι αλληγορικό...
Το Κυπαρίσσι είναι δέντρο που φυτρώνει στα κοιμητήρια και σηματοδοτεί την αιώνια ζωή και παράλληλα το τέλος ... Μας δίνει δύναμη και κουράγιο , γιατί το τέλος έρχεται , είναι θέμα χρόνου , όμως παράλληλα ακολουθεί το νέο , που εμείς αυτό θέλουμε , το νέο...
Είναι δικαίωμα μου να υπογράφω σαν...





Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!


           
                                                         
                                                           ΄΄άρχοντας΄΄

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ