Κυριακή 19 Ιουνίου 2016
Φώτο:www.sunshine-apartments.gr 

Μετά την Λαϊκή συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας που πραγματοποιήθηκε χωρίς τους επίσημους του νησιού μας , το Σάββατο στις 04/06/2016
επακολούθησε με παρουσία του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού , του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριου Γεώργιου Πάλλη , του Βουλευττή της ΝΔ κύριου Χαράλαμπου Αθανασίου και του Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Χρύσανθου Αργυρίου .

Μετά από λογικά έντονες αποδοκιμασίες των κατοίκων της Μόριας για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους , δεσμεύτηκαν οι τοπικοί άρχοντες , αφού άκουσαν ότι δεν έχουν ακούσει όλα τα χρόνια στην πολιτική τους καριέρα ποτέ .
Η ΜΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
Τον χτυπάμε τον κώδωνα του κινδύνου από το δικό μας blockspot εδώ και πολλούς μήνες !!!
Νοιώθοντας μεγάλη ευθύνη , εμείς προ ολίγον ημερών ζητήσαμε την παραίτηση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού . Τα γεγονότα μας δικαίωσαν πλήρως και η αντικειμενικότητα της σελίδας μας ήταν για μία ακόμα φορά αληθινή .
Το Σάββατο το βράδυ στην Μόρια , η αγανάκτηση των κατοίκων περίσσευε και βέβαια δεν μπόρεσαν να ανεχθούν τον κύριο Γαληνό να τους εμπαίζει λέγοντας ότι δεν είναι υπεύθυνος για το μεταναστευτικό .
Φτάνει πια κύριε Δήμαρχε ( Πρέσβη του Μεταναστευτικού ) .
Εσύ ο ίδιος το δήλωσες στην εκπομπή του STAR <<Ενικός>> του κύριου Νίκου Χατζηνικολάου .
Εσύ έπαιρνες τα βραβεία και φωτογραφιζόσουν με όλους
Εσύ έδινες συνεντεύξεις στα Γερμανικά ΜΜΕ και φωτογραφιζόσουν ανοιχτά του Μολύβου με υπερηφάνεια για το έργο σου στο μεταναστευτικό .
Τώρα τι έγινε και από Πρέσβης το παίζεις αλλιώς ; Θα σου πούμε εμείς .
Απέτυχες πλήρως κύριε Δήμαρχε . ( κλοπές , αλητείες , βανδαλισμοί ) Σε ένα χωριό βιτρίνα του νησιού , με το Αρχαίο Υδραγωγείο , κόσμημα για όλη την Λέσβο , όπου το μετέτρεψες σε ένα σύγχρονο κολαστήριο .
Το θράσος σου περισσεύει , που δήλωσες κιόλας και ότι δεν είσαι αρμόδιος ΄. Μήπως νομίζεις ότι σε σώζει το πλαστικό χόρτο που θα βάλεις στο γήπεδο κύριε Δήμαρχε ; Δεν τρώγεται !!! Γιατί αν ήταν φυσικό θα το έτρωγαν και αυτό οι Μετανάστες κύριε Πρέσβη . Σου έριξαν τα σφαγμένα κεφάλια από τα αιγοπρόβατα των κατοίκων . Αυτό βιώνουν οι κάτοικοι της Μόριας κύριε Γαληνέ .
Είσαι επικεφαλής της χειρότερης Δημοτικής αρχής !!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Εγώ με ευθύνη τα είχα προβλέψει και προσπάθησα να βοηθήσω , αλλά εσύ ζούσες την Νιρβάνα σου και την περίοδο της μέγιστης αλαζονείας που βίωσε ο Δήμος Λέσβου .
Μετά το Σάββατο θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβες πολύ καθαρά ότι ο χρόνος σου τελείωσε . Μόνο κάνε μας μια χάρη. Όταν θα φύγεις από τον Δήμο Λέσβου να πάρεις μαζί σου και τα βραβεία , γιατί δεν τα χρειαζόμαστε κύριε Δήμαρχε .
Κύριε Πρέσβη του Μεταναστευτικού , εμείς σε ξέραμε και τώρα σε μαθαίνουν όλοι !!!




Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!





                                                             ΄΄ο άρχοντας΄΄

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ