Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016
Φωτογραφία από emprosnet.gr
Αναμφίβολα συμφωνούμε απόλυτα να γίνουν προσπάθειες ώστε η Λέσβος να εισπράξει το μεγαλύτερο κομμάτι που μπορεί από την γείτονα χώρα στο θέμα του τουρισμού.


Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε κάποια θέματα που η ταπεινή άποψή μας εκ των προτέρων θεωρεί ότι η προσπάθεια θα είναι άκαρπη. Ενέργειες επ’ αυτού του θέματος έκανε και ο δήμαρχος Θεσ/νίκης προ 2 ετών, αλλά με μια σοβαρή προσέγγιση, με πρόταση συγκεκριμένη, με μελέτη ‘’οικονομικοτεχνική’’ της γραμμής Θεσ/νίκη-Σμύρνη-Λέσβος.
Επιχειρηματίας στήριξε τη συγκεκριμένη γραμμή, συναντήσεις δημάρχων, περιφερειαρχών και γενικών παρελθοντικές κινήσεις ώστε να υλοποιηθεί το παρακάτω έργο. Ας δούμε και το τώρα…. και τα συμπεράσματα δικά σας! Ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου (συνταξιούχος του ΟΤΕ και ούτε καν δημοτικός σύμβουλος!!), ψηφοφόρος και πρόταση του νυν δημάρχου, ‘’γαλάζιος μέχρι αίματος’’ και γενικώς άνθρωποι της ‘’ίδιας πάστας και σιναφιού’’, τους έχουμε επιτρέψει να επεμβαίνουν σε τέτοιου είδους, σοβαρά και σημαντικά θέματα, υποβαθμίζοντας μας το νησί και τις σχέσεις με την Τουρκία!!! Αυτοί οι κύριοι…. τι στην ευχή μπορούν να μας παρουσιάσουν;!;!;!;;; 

Μετά το πραξικόπημα , η γείτονος χώρα δοκιμάζετε πολύπλευρα…. Άρα, το καλύτερο είναι να υπάρξει το σωστό timing, ώστε οργανωμένα, μ’ ένα οικονομικοτεχνικό και μελετημένο project να επιτύχουμε το αυτονόητο και ωφέλιμο και για τις δύο πλευρές!!! Αντ’ αυτού φωτογραφίες, lifestyle, συνεντεύξεις άνευ ουσίας και σαφώς πάντα στο προσκήνιο ο τίτλος του ‘’πρέσβη του μεταναστευτικού’’ κυριαρχούν στα ξεπουλημένα εξώφυλλα των τοπικών εφημερίδων!!!
Όλα τα παραπάνω τα είχαμε γράψει προ 2ετίας και τώρα δικαιωνόμαστε πανηγυρικά!!! Και για για να μην ξεχνιόμαστε… η Μπαρτσελόνα, πότε θα ‘ρθει;;; Μάλλον 31 Φλεβάρη 2017!!! Η Αντζελίνα;;; Αυτή μάλλον θα το ακυρώσει…. λόγω εξωσυζυγικών προβλημάτων του Πιτ!!!! Επόμενη υπόσχεση του ‘’πρέσβη’’ για επίσκεψη στο νησί…. οι Αρειανοί!!!
Δήμαρχε…. είσαι πολύ κατώτερος των περιστάσεων και γι’ αυτό οφείλεις να...........
 ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!


                                                                         


Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!





                                                                       ‘’ο άρχοντας’’

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ