Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016
Φώτο: theodotus.blogspot.gr

ΕΛΛΑΔΑ:
Αξιοζήλευτη, ιστορική χώρα, Μητέρα της δημοκρατίας, των γραμμάτων και του πολιτισμού, ‘’το διαμάντι της Υφηλίου’’, νιώθω υπερήφανος που κατοικώ σ’ αυτά τα Ιερά, Αγιασμένα και τιμημένα μέρη,
σπουδαία παρακαταθήκη από τους άξιους και λεβέντες Έλληνες προγόνους μας!!
Δυστυχώς, με το πέρασμα των χρόνων λόγω των πολεμικών συμπράξεων, κοινωνικών αναταραχών, οικονομικοπολιτικών συμφερόντων αλλά κυρίως της ανθρώπινης, ηθικής και εγωκεντρικής παρακμής μας καταλήξαμε σε εθελοτυφλικό αδιέξοδο! Μετατρέψαμε αυτόν τον ‘’επίγειο παράδεισο’’ σε χώρα-μαριονέτα, άμεσα εξαρτώμενη των ισχυρών δυνάμεων, οικονομικά εθισμένη, ανήμπορη να ‘’σταθεί στα πόδια της’’, σερνάμενη στα εικονικά ίχνη κάθε ευκαιριακού ‘’σωτήρα’’, περιμένοντας καρτερικά την επόμενη, καταστροφική δόση της!! Μια δοξασμένη, χιλιοτραγουδισμένη και Αγιοτόκος πατρίδα, κατάντησε έρμαιο πιόνι και τελικώς ‘’πειραματόζωο’’ ενός ατέρμονος συστήματος, που τελικό σκοπό έχει την άμβλυνσή και ισοπέδωσή της, και τελικώς την εξαφάνισή της από τον παγκόσμιο χάρτη (όπως και στο παρελθόν άγνωστες σε ‘μας χώρες!!)
Οι ιθύνοντες παράγοντες γνωστοί! Με στοχευμένες κινήσεις, ως καρκινικά κύτταρα δρουν ανενόχλητοι, αθόρυβα με σκοπό την εξάπλωσή και την διαιώνισή τους, ώστε στον επίλογο της δράσης τους, να επιτύχουν την απόλυτη νέκρωση του ζώντος οργανισμού!
Ένας από τους ‘’μεγαλοφυής’’ τρόπους, τον οποίο έχουν περίτεχνα καλύψει με το ‘’χιτώνιο της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον πλησίον’’ είναι το μακροχρόνιο μεταναστευτικό!!
[Και πριν με αποκαλέσετε ορισμένοι από εσάς με τα πιο σοβινιστικά επίθετα και λέξεις (τα οποία πια έχουν χάσει το νόημά τους!!), θα σας παραπέμψω σε παλιότερο κείμενό* μου, ώστε να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ρατσιστής…. αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ!!!]

Φαινόμενο που ταλανίζει εντόνως και ανείπωτα την ελληνική καθημερινότητα πανελληνίως, δημιουργώντας προϋποθέσεις και καταστάσεις τριτοκοσμικές και ανθελληνικές, ενάντια στα πιστεύω, στις ιδεολογίες και στις αξίες ‘’αιματοβαμμένων αιώνων’’!!
Η ελληνική ιστορία έχει περίτρανα αποδείξει ότι ως φιλόξενος αλλά και αφελής λαός, έχουμε μετατραπεί σ’ ένα απρόσωπο και ευκολόπιστο συνονθύλευμα ατόμων, το οποίο συνεχώς διαμορφώνεται χάνοντας την γνήσια και αληθινή ταυτότητά του!!

Μια αναδρομή στο παρελθόν (αλλά και στο παρόν!), με αδιάσειστα, επίσημα στοιχεία θα βοηθούσε στην αφύπνιση της μνήμης του αναγνώστη!
Η πτώση των σοσιαλιστικών καθεστώτων στην Ανατολική Ευρώπη το 1989, δημιούργησε το πρώτο κύμα οικονομικής μετανάστευσης με προορισμό την Ελλάδα (με μετανάστες κυρίως από την Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία) διαμέσου των βόρειων συνόρων, που στην συνέχεια προστέθηκαν μετανάστες από χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Κατά τη δεκαετία 2000 - 2010, η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών όχι μόνο από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες αλλά από ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα περίπου το 7% του πληθυσμού της χώρας να αποτελείται από μετανάστες από χώρες εκτός Ε.Ε. .
Η συσσώρευση μεγάλου πλήθους μεταναστών, κυριολεκτικά πρωτόγνωρη και ιστορική για τα ελληνικά δεδομένα, αναπόφευκτα δημιούργησε ένα μείζον πληθυσμιακό ζήτημα για το γηγενή σύνολο. Το διάστημα 2005 - 2010 χαρακτηρίστηκε ως κύρια είσοδος μετανάστευσης στην Ευρώπη (συγκεκριμένα στιγματίστηκε ως «η πύλη της Ευρώπης για την παράνομη μετανάστευση») αποτελώντας την δίοδο (αλλά και τον τελικό προορισμό!) σε μετανάστες από διάφορες Ασιατικές χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κ.α. Η ελληνική κρίση χρέους 2010-2016 δεν έχει μειώσει τον αριθμό των μεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα και επ’ ευκαιρίας των πολιτικών εξελίξεων στην Λιβύη και την Τυνησία και τον εμφύλιο στη Συρία και το Ιράν το 2011, η αύξηση ήταν ραγδαία, με τα νούμερα να οξύνονται… με γεωμετρική πρόοδο!! Σύμφωνα με την FRONTEX (Ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), μόνο το 2015 περίπου 1.000.000 παράτυπα, εισελθόντα άτομα, εκμεταλλευόμενα και την πολιτική στάση της ελληνικής κυβέρνησης, χρησιμοποίησαν την Ελλάδα ως δίοδό τους για την Ευρώπη. Η συνεχής ροή τελματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2016 με το κλείσιμο των συνόρων στα Σκόπια και την Βουλγαρία. Αποτέλεσμα, σε καταμέτρηση του ΥΠ.ΕΣ. τον Οκτώβριο του 2016 καταγράφηκαν 560.476 (!!!) μετανάστες, εκ των οποίων οι 62.000 εισήλθαν μετά το κλείσιμο των συνόρων!!

Το εξωφρενικά, τεράστιο νούμερο θα ‘’λάβει σάρκα και οστά’’ με το πέρασμα των χρόνων, στηριζόμενο στις ανατολικές ιδεολογίες και πιστεύω αλλά και στην μεγάλη υπογεννητικότητα (η οποία μαστίζει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια!!)
Μελετώντας και αναλογιζόμενοι την ήδη πορεία του μεταναστευτικού, τις στάσεις που κρατάνε ήδη απέναντί του οι μεγάλες (και όχι μόνο!) Ευρωπαϊκές χώρες, την ανατολική κουλτούρα και παράδοση (που συνεχώς γιγαντώνεται και ισχυροποιείται ήδη στις δυτικές χώρες!) όπως και το ‘’βεβαρημένο, Ελληνικό ιστορικό μητρώο’’ τα αποτελέσματα είναι σίγουρα! Η Ελλάδα με μαθηματική ακρίβεια οδηγείτο στις αρχικές μας θέσεις και απόψεις, δηλαδή σε μία χώρα δίχως εθνική ταυτότητα, με κατεστραμμένη την ανυπέρβλητη, πατρογονική, παρακαταθήκη και κληρονομιά, ανίκανη να φανεί αντάξια κληρονόμος των μεταγενέστερων γενιών της!!
Στο σύνολό της η ιστορία μας, μας έχει διδάξει ότι ‘’οι Εφιάλτες και οι Τσολάκογλου’’ ποτέ δεν προσαρμόστηκαν στο σύνολο μιας Ελληνικής, υγιής και πατροπαράδοτης κοινωνίας, που απεναντίας παραμερίστηκαν και κατόπιν εξαφανίστηκαν στα έγκατα της λησμονιάς και της προδοσίας!!
Τελικώς, το ερώτημα είναι ένα: επιθυμούμε να μυηθούμε σε έναν κόσμο υποταγής, ως άβουλα όντα χωρίς ιδανικά και αξίες, κομμάτι της καλπάζουσας παγκοσμιοποίησης Ή να συμβάλλουμε ως ‘’δίοδος κληρονομιάς’’ της μακρόχρονης, αντάξιας και υπερήφανης ιστορίας μας, των φρονημάτων και των εθνωφελών μας στους απογόνους μας, ως χώρα μοναδική, ανεξάρτητη και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ;;;;



‘’Να θυμάσαι πάντα να ΤΟΛΜΑΣ, γιατί η επανάσταση δεν είναι ένα στρώμα από ροδοπέταλα. Είναι μια μάχη ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον.’’






Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!





                                                                          ‘’Γκοντό’’

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ