Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016
Φωτογραφία: lesvosnews.gr
Νομίζω ότι σωστά τοποθετήθηκα εδώ και καιρό, όταν έλεγα ΟΧΙ σε συνδυασμούς με πολιτική χροιά!! Ο χρόνος αμείλικτος και σκληρός, άλλοτε δικαιώνει τις θέσεις μας, άλλοτε όχι….

Στην παρούσα φάση μας δικαιώνει πλήρως!
Ο Στρατής Γεωργούλας κατέβηκε μ’ ένα καθαρά, κομματικό συνδυασμό στις τελευταίες, αυτοδιοικητικές εκλογές. Δυστυχώς για ‘ κείνον και ο τέως υποψήφιος δήμαρχος των προηγούμενων εκλογών….
Και λέω ‘’δυστυχώς’’, γιατί όταν πάνω από τον δήμο μπαίνει το κομματικό συμφέρον (και όντας παράλληλα βουλευτής, δείχνοντας μια ‘’άδεια καρέκλα’’ στο δημοτικό συμβούλιο!!), μετά τι μπορείς να προσφέρεις;;;;
Και δεν υπήρχε αντικαταστάτης;; Υπήρχε, αλλά ο ‘’κύριος πρέσβης’’ νόμιζε ότι ήταν τιραμόλα και μπορούσε να τα εξυπηρετήσει όλα!!
Αλλά, όταν κύριος γνώμονας είναι η συγκυβέρνηση (αφού ο νυν δήμαρχος-Θεός να τον κάνει- είναι κομμάτι του μηχανισμού!), που να ενδιαφερθεί για την ορθή και σωστή λειτουργία του ‘’δήμου-μαμούθ’’;;;
Επ’ ευκαιρίας, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον δήμαρχο, οτι βροντοφώναζε προεκλογικά για διάσπαση του δήμου σε 4 τμήματα ενώ μετεκλογικά ποτέ δεν κινήθηκε για την εφαρμογή της υπόσχεσής του!! Αν δεν μπορείτε να τηρήσετε κάτι τόσο σημαντικό και απλά να μας ‘’τάζετε λαγούς και πετραχείλια’’….. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΤΩΡΑ και αφήστε τους κατάλληλους να διοικήσουν…… ΠΙΝΟΚΙΟ!!!
Εν συνεχεία, θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι προτιμάμε την ανεξαρτητοποίηση, ώστε να ‘μαστε αυτόνομοι και ΟΧΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!
Γι’ αυτό λοιπόν, νιώθω υπερήφανος που έχω τονίσει την ανεξαρτησία και την μη χαλιναγώγηση μου από άνωθεν, όπου μέρα με την ημέρα δικαιώνομαι.… και θα δικαιωθώ!!
Μια νέα προσπάθεια ξεκινά, η οποία στηρίζετε στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη σας , η οποία είμαι σίγουρος θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα, που δεν θα ‘χει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!




Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!


                                                  


                                                                  ‘’ο άρχοντας’’

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ