Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
Διαφημίσεις που μας θυμίζουν πως αν μη τι άλλο, τα Χριστούγεννα γεννούν μέσα μας ξανά εκείνα τα συναισθήματα που ξεχνάμε όταν η καθημερινότητα τρέχει.
Διαφημίσεις που προλαβαίνουν μέσα σε μερικά λεπτά να μας συγκινήσουν!!!


Η διαφήμιση του John Lewis το 2013 με τη διασκευή της Lily Alen στο "Somewhere only we know" που έγινε μεγάλη επιτυχία, είχε πολλά ατού- συνδιασμό animation με πραγματικά στοιχεία, υπέροχα χρώματα και την ιστορία της αρκουδίτσας που ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη για να δει για πρώτη φορά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η διαφήμιση της Sainsbury's χρησιμοποίησε μια πραγματική ιστορία για να συγκινήσει το κοινό και τα κατάφερε - κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Βρετανός στρατιώτης ακούει τα γερμανικά στρατεύματα να ψάλουν το «’για Νύχτα», πλησιάζει άοπλος την αντίπαλη πλευρά - και γίνεται το χριστουγεννιάτικο θαύμα- ανακωχή μόνο για μια μέρα.

Η διαφήμιση του Waitrose του 2016, δείχνει ένα σπουργιτάκι που ταξιδεύει και περνά από θάλασσες και βουνά για να συναντήσει την αγαπημένη του. Όπως είπε και ο σκηνοθέτης, τα Χριστούγεννα, πρέπει να θυμίζουμε στον κόσμο πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Η ομάδα του John lewis ξαναχτύπησε το 2014 με την ιστορία ενός πιγκουίνου που ψάχνει το άλλο του μισό- και ο φίλος του πραγματοποιεί την ευχή του κάνοντάς του δώρο ένα ταίρι!

Δεν θα μπορούσαμε να μην δείξουμε τη γλυκιά ιστορία του χιονάνθρωπου που ρισκάρει τη ζωή του για να αγοράσει στην αγαπημένη του καινούργιο κασκόλ για τα Χριστούγεννα...πάλι για την John Lewis.


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα βίντεο!
Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ