Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
Φωτο: baby.gr
Kαι αν εσείς ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα, στα ΙΚΕΑ έχουν ήδη στολίσει.

Και τώρα στέλνουν τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη!!


Για την ακρίβεια, ζήτησαν από μερικά παιδιά να γράψουν το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη, όπου οι απαιτήσεις είναι οι συνηθισμένες, όπως παιχνίδια, μουσικά όργανα και ό,τι μπορεί να επιθυμεί να δει ένα μικρό παιδί κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο εκείνη την ημέρα.

Μετά όμως, από αυτό το γράμμα, έπρεπε να γράψουν κι ένα γράμμα στους γονείς...
Οι απαιτήσεις ήταν πολύ διαφορετικές: “θα ήθελα να περάσω μία ολόκληρη μέρα μαζί σας”, “θα ήθελα να φάμε μαζί βραδινό” και διάφορες ακόμα τέτοιας φύσεως επιθυμίες, οι οποίες έκαναν πολλούς γονείς να δακρύσουν.


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο!


Επίσης, η ΙΚΕΑ επιστρατεύει τη συγκίνηση και στο δεύτερό της διαφημιστικό!!

Μία ηλικιωμένη θυμάται στιγμές από την κοινή ζωή της με τον σύζυγό της, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή.

Υπό τους ήχους του “You & Me” των Penny & The Quarters -το κομμάτι ήταν στο soundtrack της ταινίας Blue Valentine-, ένα οικογενειακό παιχνίδι τένις μετατρέπεται σε ένα αγώνα στο Wimblendon ή ένα μάθημα οδήγησης σε ένα αγώνα Grand Prix. Γιατί πρέπει να “απολαμβάνουμε τα μικρά πράγματα στη ζωή”. Κι όπως λέει και ο marketing manager της ΙΚΕΑ σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία, όπου κυκλοφορεί η καμπάνια, Lauren Tiesen, “Σε αυτό το φιλμ θέλουμε να δώσουμε ζωή στο συναίσθημα του ‘Wonderful everyday’ μέσα από τα μάτια κάποιου που έχει ζήσει μία μακρά και ικανοποιητική ζωή, από μικρές προσωπικές στιγμές που προσδίδουν θαυμασμό στις καθημερινές μας ζωές στο σπίτι”.


Δείτε ΕΔΩ για να δείτε το video και είναι σίγουρο ότι θα συγκινηθείτε.

Εμείς τουλάχιστον, έτσι νιώσαμε!Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ