Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η διασκέδαση άλλαξε και αυτό έχει να κάνει με το ότι η τεχνολογία έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή μας και τις συνήθειές μας...

Όταν έχεις ένα μέσο το οποίο σου λύνει τα χέρια και σε βοηθάει σε τόσα πράγματα, δύσκολο να το αποχωριστείς και αποτελεί αναγκαίο κομμάτι της καθημερινότητας. Ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο έχει αλλάξει και την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και δη στα ερωτικά!

Ωστόσο σίγουρα αν δεν υπήρχε το internet θα κοιτούσαμε περισσότερο το πρόσωπο του άλλου παρά τις φωτογραφίες του, θα μιλούσαμε στην κυριολεξία μαζί του και όχι πληκτρολογώντας, θα του την ''πέφταμε'' απευθείας κι όχι ηλεκτρονικά και θα καταλαβαίναμε πολλά περισσότερα από όσα λέγονται (διότι το μεγαλύτερο ποσοστό της επικοινωνίας το κερδίζει η γλώσσα του σώματος και όχι οι λέξεις από μόνες τους!)

Σίγουρα χωρίς αυτό θα ξέραμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι, θα βγαίναμε έξω συχνότερα αποζητώντας την επικοινωνία με τους άλλους πρόσωπο με πρόσωπο και όχι να είμαστε με ένα κινητό στο χέρι και να σερφάρουμε ακόμα και στην διασκέδαση!

Θα μιλούσαμε μεταξύ μας και δε θα πληκτρολογούσαμε τόσο!!

Αν σκεφτούμε πόσος χρόνος ξοδεύεται αβέρτα στα κοινωνικά δίκτυα, αν δεν υπήρχε το internet θα ξοδευόταν αλλού, είτε σε υποχρεώσεις είτε σε χρόνο για τον εαυτό μας είτε οπουδήποτε που θα μας πρόσφερε λίγο πιο ποιοτικό χρόνο.

Θα φλερτάραμε, θα δουλεύαμε περισσότερο, θα κάναμε και πράγματα που συνεχώς αναβάλλουμε.

Ίσως η αποσύνδεση από εκεί να σημαίνει έξτρα σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους γύρω μας!!

Σε βγάζει από τον κόσμο τον ψεύτικο όλο αυτό, σε κάνει να σκεφτείς λίγο παραπάνω και να αναθεωρήσεις!

Δες και κανέναν άνθρωπο πέρα από status και φωτογραφίες!

Είναι ασέβεια να είσαι σε παρέα και να σερφάρεις συνέχεια, να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί κλαμπ/ καφετέρια που έχει ζωντανή μουσική και να σερφάρεις συνέχεια και να αφήνεις το κινητό σου όταν τελειώσει η μπαταρία!!

Φυσικά έχουμε και άλλα φαινόμενα με τα μικρά παιδιά που σιγά σιγά και αυτοί περνούν την συνήθειες των γωνιών τους..
Λυπάμαι όταν βλέπω μικρά παιδιά με ένα κινητό η με ένα tablet στο χέρι και οι γονείς να μένουν αμέτοχοι...

Και δυστυχώς, το φαινόμενο διαιωνίζεται και ''κληρονομείτε'' από γενιά σε γενιά με επιζήμια και ντροπιαστικά αποτελέσματα!!!



Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!


0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ