Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016
Τη θέση του ότι «με βάση τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, στα νησιά θα πρέπει να παραμείνουν αυτοί που εισέρχονται» επανέλαβε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.


Χαρακτήρισε ακραία την άποψη «διώξτε τους πρόσφυγες» που ακούγεται στη Χίο, λέγοντας πως «εάν φύγουν οι “πρόσφυγες”, θα πέσει η συμφωνία και από την επόμενη μέρα οι “μεταναστευτικές” ροές από τη γειτονική Τουρκία θα φτάνουν και τις 4.000 καθημερινά!!!».

Ο κ. Μουζάλας υπεραμύνθηκε της συμφωνίας για το “προσφυγικό”, καθώς, όπως είπε, με αυτή δεν παρέμειναν στη χώρα 130.0000 “πρόσφυγες και μετανάστες” που θα είχαν εγκλωβιστεί. Αναγνώρισε, ωστόσο, πως υπάρχουν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα για τα κέντρα φιλοξενίας.

«Προτείναμε να δημιουργήσουμε κλειστά κέντρα όπου θα περιορίζαμε τους παράνομους, αλλά οι δημοτικοί άρχοντες το αρνήθηκαν» ανέφερε ο υπουργός.

Έκανε λόγο, πάντως, για 10.000-12.000 πρόσφυγες στα νησιά, την ώρα που την Κυριακή τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης ήταν 16.433!!!



Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!




ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ