Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.


Είναι πραγματικά ένα πανέμορφο, μοναδικό πόνημα, πλήρες και ουσιαστικό, στο οποίο περιέχονται:
-Όλες οι πληροφορίες για το Προσκύνημα.
-Το ιστορικό της θαυματουργής Εικόνας του Αρχαγγέλου και του κτισίματος του Ναού.
-Η ανάγλυφη εικόνα του Αρχαγγέλου σε απαράμιλλη ποιότητα.
-Τα πέντε τελευταία θαύματα από το περιοδικό «ο Ταξιάρχης».

-Η πρόσφατη επικαιρότητα της ενορίας Μανταμάδου.
-Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία των τελευταίων εννέα Κυριακών, καθώς και η υπερ-σύνδεση για την απ’ ευθείας μετάδοση κάθε Κυριακής.
-Πληροφορίες για το πώς να γίνετε συνδρομητές στο περιοδικό «ο Ταξιάρχης».
-Μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του Προσκυνήματος.
-Υπερ-συνδέσεις για την ιστοσελίδα στο Facebook και το κανάλι στο Youtube.

Το εντυπωσιακότερο ίσως που θα βρείτε καθώς ανοίξετε την ιστοσελίδα, είναι μια υπερ-σύνδεση που σάς οδηγεί στην επίσκεψη του Προσκυνήματος, μέσα από τη δυνατότητα της εικονικής περιήγησης (360ο). Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε με εξονυχιστική λεπτομέρεια κάθε σημείο του Μοναστηριού, από τον κυρίως ναό με τις αγιογραφίες και τα ιερά κειμήλια καθώς και τα Άγια λείψανα των σφαγιασθέντων μοναχών, το προαύλιο του ναού και την πίσω αυλή του πλατάνου, το παρεκκλήσι του Αγιάσματος με το Αγίασμα του Αρχαγγέλου, το εξωτερικό προαύλιο του μοναστηριού με το κυλικείο και τους ξενώνες. Όλα αυτά πλαισιωμένα με πλήρη γραπτή και προφορική ξενάγηση από τον προϊστάμενο του Προσκυνήματος Πρωτοπρεσβύτερο Ευστράτιο Δήσσο και κάτω από τις Βυζαντινές μελωδίες του Πρωτοψάλτου Μιχαήλ-Ανθίμου Δήσσου.

Είναι πραγματικά μια εξαιρετική δημιουργία, για την οποία συνεργάστηκαν στενά και για μεγάλο χρονικό διάστημα ο προϊστάμενος του ναού με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και το προσωπικό του με επαγγελματίες του είδους που έχουν έδρα τη Μυτιλήνη, οι οποίοι πραγματοποίησαν σφαιρικές πανοραμικές φωτογραφήσεις 360x180 μοιρών σε πολύ μεγάλο αριθμό, που συνδυάστηκαν μεταξύ τους με ειδικό λογισμικό.Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ