Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ (ΕΚ ΡΩΣΙΑΣ)



Ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πελόπης τιμώντας την μνήμη του Αγίου Λουκά του ιατρού (εκ Ρωσίας) & η ''Νεανική εστία Πελόπης'' για 6η συνεχόμενη χρονιά  θα πραγματοποιήσουν το 3ήμερο 10-11-12 Ιουνίου τις εξής θρησκευτικές, λειτουργικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις:



- Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 19:00, πανηγυρικός εσπερινός.

- Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 07:30, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ιερά λιτάνευση των Τιμίων λειψάνων και της Αγίας εικόνας του Αγίου Λουκά του ιατρού.

- Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 παράκληση στον Άγιο Λουκά τον ιατρό, στο ομώνυμο, πετρόκτιστο και παραδοσιακό προσκυνητάρι.









Τεμάχιο ιερών λειψάνων Αγίου Λουκά του ιατρού που φυλάσσεται μόνιμα στον Ι.Ν.Π.Ταξιαρχών Πελόπης






ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2017






Η ''Νεανική Εστία Πελόπης'' πραγματοποιεί και σας προσκαλεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στην επιτυχημένη, ετήσια και παλλεσβιακή εκδήλωσή της, τα «ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2017», ένας μουσικοχορευτικός θεσμός που έχει αποδείξει... το πως πραγματικά ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ο Λεσβιακός λαός ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!!!


Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016



Το πρόγραμμα θα ανοίξουν την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17.00 στο δημοτικό σχολείο Πελόπης, οι ετήσιες αθλητικές δραστηριότητες, που συμπεριλαμβάνουν 100μ τρέξιμο (για τα μικρά παιδιά), 300μ τρέξιμο (για τα μεγάλα παιδιά), αυγοδρομίες, σκυταλοδρομίες και τσουβαλοδρομίες!!!



Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016



Απόλαυση, γέλιο, ψυχαγωγία και χορός πλαισιώνονται σ’ ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από ποιήματα, τραγούδια, απονομές επάθλων-μεταλλίων και βράβευση νικητών σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα ''Η ειρήνη μέσα από τα μάτια των παιδιών'' !!! 








Και όλα αυτά περιενδυμένα & με την αφιλοκερδή συμμετοχή και λαϊκή, μουσική παρέα του μοναδικού και αηδονόφωνου Σταύρου Φωτιάδη, συνοδευόμενος από τους Μάκη Χριστοδουλόπουλου (junior), Γιάννη Ανάπα, Γιώργου Κυριάζου, Βάνας Δούκα και Δημήτρη Δελημαρίνου για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΓΛΕΝΤΙ... που όμοιό του δεν υπάρχει στο νησί!!!


Η ''ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ'' ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!!!




ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ



-Εγώ δεν έπινα...






-Μια κουβέντα θα πω... τελειώσαμε!





-Η αδιαφορία σου.







-Πιες ένα ουίσκι ακόμη.






ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (junior)


-Από το 5:00 & μετά.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΠΑΣ


-Πατέρα άκου...






-Όπου και να πας...





-Στο ''Teatro'' μαζί με τον Παντελίδη.






Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016




Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016




Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μας μαγέψουν με Ελληνικούς, παραδοσιακούς χορούς οι χορευτικοί σύλλογοι γυναικών Πελόπης, Μανταμάδου, Αγίας Παρασκευής και Κλειούς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βασίλη Αγκοπιάν!!!



Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016


Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016


Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016


Φωτο: ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2016




Σουβλάκια, ορεκτικά, κρασί και ούζο θα σας συνοδεύσουν στο Λεσβιακό ταξίδι των «ΠΕΛΟΠΕΙΩΝ 2017» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Πελόπης, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 20.30!!!

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε όλοι μαζί σ’ ένα κόσμο μουσικής πανδαισίας, διασκέδασης και ψυχικής χαλάρωσης, σ’ ένα μέρος που αποδεικνύει περίτρανα... το πως ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!





Ακολουθήστε μας στο Facebook (δηλώστε ''μου αρέσει''), πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς και να στηρίξετε την προσπάθειά μας!

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ