Σάββατο 17 Ιουνίου 2017
Με πλήθος κόσμου απ’ όλο το νησί, ολοκληρώθηκαν και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις «ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2017», όπου έδωσαν το παρόν με την κρυστάλλινη φωνή τους αηδόνια της μουσικής σκηνής, μαγεύοντας και ξεσηκώνοντας ανθρώπους απ’ όλες τις ηλικίες!!!













Αναλυτικότερα, προλόγισαν την εκδήλωση οι αθλητικές δραστηριότητες την Κυριακή 11 Ιουνίου, όπου παιδιά της Νεανικής εστίας Πελόπης, διαγωνίστηκαν σε αρκετά αγωνίσματα στο δημοτικό σχολείο της Πελόπης, αποδεικνύοντας και σεβόμενοι το ήθος και την αξία του «ευ αγωνιζεσθαι» για πολλοστί φορά!!!


Και όπως είχε πει ο Πιέρ ντε Κουμπερντέν (Γάλλος, αναβιωτής των Ολυμπιακών), «αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη!!»





Η πανλεσβιακή εκδήλωση των »Πελοπείων 2017» αποπερατώθηκε με την εξαίσια, λαμπερή και μουσικοχορευτική νύχτα, της οποίας την «φλόγα» πυροδότησε η λήξη των κατηχητικών σχολείων του Ι.Ν.Π. Ταξιαρχών Πελόπης με τραγούδια από τα μικρά παιδιά της εκκλησιαστικής σύναξης!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, Χρήστος Αλαφάκης βραβεύοντας νικητές από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Στέλεχος των Ε.Δ. βραβεύοντας νικητές από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο εφημέριος της Ερεσού, πατέρας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος βραβεύοντας νικητές από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο ποδοσφαιριστής Ευστράτιος (Τόλης) Λάλας βραβεύοντας νικητές από τις αθλητικές δραστηριότητες. 

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Δελημαρίνος βραβεύοντας νικητές από τις αθλητικές δραστηριότητες.


Ο τραγουδιστής Γιώργος Κυριάζος εν ώρα βράβευσης.

Ο τραγουδιστής Σταύρος Φωτιάδης βραβεύοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Αλαφάκη.


Επακολούθησαν απονομές και ευχαριστήρια εκ μέρους της Νεανικής εστίας Πελόπης στους νικητές των αθλητικών δραστηριοτήτων όπως σε διακεκριμένα και σημαντικά άτομα του τοπικού και πανελλαδικού χώρου!


Ο τραγουδιστής Δημήτρης Δελημαρίνος με την χορωδία γυναικών Πελόπης





Την εκδήλωση στόλισαν και ομόρφυναν επίσης, οι πανέμορφες, χορευτικές δεξιότητες από μέλη των συλλόγων γυναικών Πελόπης, Κάπης, Κλειώς & Αγίας Παρασκευής, που ταξίδεψαν σ’ ένα συναρπαστικό, λικνιστικό και παραδοσιακό κόσμο τους παρευρισκόμενους μέσω του χορού τους!!


Τα «ΠΕΛΟΠΕΙΑ 2017» χρωμάτισαν με την σπουδαία, λαϊκή και διαχρονική φωνή τους μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου και συγκεκριμένα ο Σταύρος Φωτιάδη, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος (junior), ο Γιάννης Ανάπας, ο Γιώργος Κυριάζος, η Βάνα Δούκα και ο Δημήτρης Δελημαρίνος και με την μοναδική ορχήστρα, χάρισαν στον λεσβιακό κόσμο μια αλησμόνητη, εκπληκτική και ανεπανάληπτη νύχτα, κάτω από το σαγηνευτικό φως των λεσβιακών αστεριών!!!


Σταύρος Φωτιάδης

Μάκης Χριστοδουλόπουλος (junior)

Γιάννης Ανάπας

Γιώργος Κυριάζος

Βάνα Δούκα




0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ