Παρασκευή 27 Μαΐου 2016
              Φωτο: iefimerida.gr

Αν ανατρέξουμε στις τοπικές εφημερίδες Μάρτιο του 2015 , ( Εμπρός ) ο δήμαρχος Λέσβου ανακοίνωσε την δημιουργία του νέου Κολυμβητηρίου ( έργο πνοής για τον αθλητισμό υδάτων της Λέσβου ) και αίτημα των αθλητών
από το 2002 με χρηματοδότηση επιχειρηματία προσωπικό του φίλο , ο οποίος θα αναλάμβανε την δημιουργία του συγκεκριμένου έργου .
Έπρεπε να περιμένουμε ένα χρόνο και κάτι μήνες για να καταλάβουμε ότι ο χρηματοδότης του έργου , είναι ο Υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και ότι ο κύριος Γαληνός , έκανε άλλη μία πολιτική κωλοτούμπα ανοιχτά και φανερά . Εδώ βγάζουμε συμπέρασμα για το ΣΥΡΙΖΑ και λέμε θα χρηματοδοτηθεί από επιφανή φίλο μου , κατά λέξη και σε λίγες ημέρες θα δώσουν συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσουν την έναρξη των εργασιών και το όνομα του χρηματοδότη . Αυτά έλεγε ο Δήμαρχος στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ τον Μάρτιο του 2015 . Τι να πεις ; Να γελάσεις ή να κλάψεις με την γελοιότητα λόγων και πράξεων του Δημάρχου ;
Ένα έργο που οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές το έτρεξαν όσο μπορούσαν . Οριοθέτησαν χώρο , έκαναν σειρά μελετών ( 12 τον αριθμό ) για να μπορεί το έργο να είναι ώριμο προς χρηματοδότηση ( παρόλο που είχε χρηματοδοτηθεί με 1.000.000.000 δρχ. ) στο πρόγραμμα των έργων για τους Ολυμπιακούς του 2004.
Και τώρα έρχεται ένας Δήμαρχος πρώην αθλητής του Πόλο πρόεδρος του Ν.Ο.Μ. επί σειρά ετών , για να ανακοινώσει επενδυτή Κινέζο, γιατί ποτέ δεν τον είδε κανείς στην αρχή και μετά να σκάει το παραμύθι , ότι θα πάρει την χρηματοδότηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Σταύρο Κοντονή .
Τα Κολυμβητήρια όπως στο Κιλκίς και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα αραχνιάζουν μισοτελειωμένα στην κυριολεξία , λόγο έλλειψης χρημάτων. Στην Θεσσαλονίκη εν ενεργεία δεν λειτουργούν λόγω προσωπικού και έλλειψη πετρελαίου , ενώ ο Κος Γαληνός θα κάνει Κολυμβητήριο .
Και τέλος , μεγάλη ευθύνη έχουν και τα τοπικά σωματεία που το επέτρεψαν να διαλύσει το υπάρχον Κολυμβητήριο και να ξεσπιτωθούν όλα τα παιδιά και οι ομάδες του πόλο . Κύριοι καταλάβατε ότι αυτός ο Δήμαρχος σας δουλεύει όλους ψιλό γαζί ; Το παραμύθι του ανθρώπου αυτού είναι το κάτι άλλο .
Ελπίζω ότι αυτά που ακούω , ότι ετοιμάζεται ένας σεμνός άνθρωπος , παλαιός Αθλητής του Ν.Ο.Μ. και με αγάπη στον αθλητισμό Υδάτων και κυρίως σοβαρός με δείγματα λόγου και πράξεων , μήπως δούμε νερό σε πισίνα .
Μακάρι - μακάρι - μακάρι...




Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!




                                                       ΄΄ο άρχοντας΄΄

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ