Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016
Φωτο: lesvosnews.gr
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, Απόστολος Βαλτάς και εκπρόσωποι των 19 επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων που οργάνωσαν την παλλεσβιακή κινητοποίηση ενάντια στην αύξηση του ΦΠΑ
από 1/1/2017 τα λέει ''έξω από τα δόντια'' σε στέλεχος του Public στη Μυτιλήνη, το οποίο ήταν ένα μαγαζί που έμεινε ανοιχτό, ενώ η πόλη "νέκρωσε" κυριολεκτικά λόγω του συλλαλητηρίου.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ  και ΕΔΩ





Ο κ.Βαλτάς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της παλλεσβιακής απεργίας (''κ.Γαληνός, κα Καλογήρου & Σια ΑΕ''), δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα εξής:


1ον Η αύξηση του ΦΠΑ είναι ήδη ψηφισμένη και εφαρμόσιμη εδώ και πολύ καιρό Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!!!

Άρα ''πέρσι ψόφησε και φέτος μύρισε''..... κύριοι!!!''


2ον Οι κινητοποιήσεις και οι γενικές απεργίες, για να εισακουστούν από τα αρμόδια άτομα, να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ και να έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ, πρέπει να οργανώνονται για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, με συνειδητοποιημένα και ΕΝΩΜΕΝΑ άτομα  (π.χ. η απεργία του 1979 όταν ο Μητσοτάκης ως Υπουργός Συντονισμού ήθελε να επιβάλει ωράριο στις Τράπεζες το 9πμ έως 5μμ. . Για 40 ημέρες ήταν ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΛΕΣ οι Τράπεζες και ΕΝΩΜΕΝΟΙ και με σύμπνοια τραπεζικοί υπάλληλοι, ανυποχώρητοι, αποτρέψανε την αλλαγή του ωραρίου.)

Μιας ημέρας απεργία.... μια τουφεκιά στον αέρα!!!


& 3ον Αναμοχλεύοντας παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος, εύκολα αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας οτι όσες ''μονοήμερες, υποκινούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις'' και να λάβουν χώρα, ΠΟΤΕ δεν ανατράπηκε ΤΙΠΟΤΑ (π.χ. η γενική, πανελλήνια απεργία στις 12 Νοεμβρίου 2015 και στις 4 Φεβρουαρίου 2016, σχετικά με την ψήφιση του 3ου μνημονίου και άλλες πολλές!!)

Και το μνημόνιο ψηφίστηκε (και προσεχώς και το 4ο!!!)..... και ''χορεύουμε'' και στον ρυθμό του!!!


Και μην αναπολούμε τα γεγονότα των απεργιακών κινητοποιήσεων του 1987, όταν στη Λέσβο για ένα ΜΕΓΑΛΟ χρονικό διάστημα (..... και ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!) δεν λειτουργούσε τίποτα εκτός από την τροχαία, σχετικά με την μεταφορά της Παιδαγωγικής ακαδημίας από την Μυτιλήνη στη Ρόδο!!

Λέσβος - Ανδρέας Παπανδρέου : 0-1 !!!





Άρα κύριοι και κυρίες, ΟΣΕΣ απεργίες και να πραγματοποιηθούν (και ειδικά μίας ημέρας!!) το μόνο που καταφέρνετε είναι να μειώνονται τα έσοδα του Έλληνα, ιδιωτικού υπαλλήλου, με τα ΕΞΟΔΑ, τους ΦΟΡΟΥΣ και ΦΤΩΧΕΙΑ να παραμένουν σε πρώτη προτεραιότητα!!!



Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!



Από την συντακτική ομάδα του ''Μυτιλήνη press''

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ