Τρίτη 29 Αυγούστου 2017
Διάβασα ένα άρθρο τις προάλλες σε τοπική εφημερίδα, το οποίο αναφερόταν εκτενώς για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για τις οποίες πλέον ο χρόνο πλησιάζει.

Κανένα πρόβλημα του επικοινωνιακού μέσου να αναφέρει και να γράψει όπως αντιλαμβάνεται ''η συντάκτρια'' τα γεγονότα. Δεν έχει όμως το δικαίωμα να γράφει για πρόσωπα προς το δήμο Λέσβου που με τον έναν βγήκε μια μέρα μετά και ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλε την είδηση μηδενική και πέρα για πέρα αναληθή και μάλιστα... στην προσωπική του σελίδα στο facebook!!

Ο δε άλλος υποψήφιος δήμαρχος (και μάλιστα στηριζόμενος από δύο παρατάξεις!!) δεν έχει καν στα πλάνα του τον δήμο Λέσβου!!

Κρίμα να γράφεις κάτι, που μέσα σε μια μέρα να τους χρίζεις πρωταγωνιστές και την άλλη... να σε ακυρώνουν, ''κυρία συντάκτρια''!!

Αυτό σημαίνει ΑΚΥΡΟ δημοσίευμα ή κατευθυνόμενο... και μάλιστα πολύ άκομψα!!


Κρίμα γιατί μόνη σου ΑΚΥΡΩΣΕΣ το μέσο στο οποίο εργάζεσαι!!

Και βέβαια κανένας σοβαρός αναγνώστης δεν θα ξαναδιαβάσει αυτές τις ανακρίβειες και τις προπαγανδιστικές παραπλανήσεις που προσπάθησες να παρουσιάσεις!!

Κρίμα και σ' όλην την εφημερίδα που παρουσίασε αυτό το τραγελαφικό και ανίδεο άρθρο, γεμάτο ψευτιές και λασπολογίες, παρουσιάζοντας ανύπαρκτους υποψηφίους, που αυτοεξεφτελίστηκε πανηγυρικά, απορρίπτοντας την πραγματική αλήθεια!!

Όμως ο χρόνος πλησιάζει και οι μάσκες θα πέσουν...

Αυτό που μονάχα πέτυχαν είναι να χάσουν το αναγνωστικό τους κοινό από την εκκίνηση...!!

Εμείς ως site έχουμε ασχοληθεί παρελθοντικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα συνεχίζουμε πιστοί στην ενημέρωση των 5.500+ φίλων μας αλλά και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης προς όλους!!

Παν' απ' όλα με γνώμονα οτι η δημοσιογραφία είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ και οτι τα γεγονότα ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ και δεν παραγράφονται, όπως ήθελε η ''κυρία συνάδελφος''!!

Κρίμα που πέφτουν κάποιοι τόσο χαμηλά....

Δεν θέλω να πιστεύω οτι τα κίνητρά τους είναι τόσο χαλεπά....

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και νά 'στε σίγουροι οτι θα τα λέμε πλέον πιο συχνά!


Και παν' απ' όλα με ΑΛΗΘΕΙΕΣ... γιατί αυτό είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!!







                                                                      ''ο άρχοντας''





Ακολουθήστε μας στο Facebook (δηλώστε ''μου αρέσει''), πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς και να στηρίξετε την προσπάθειά μας!

0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ