Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016
1 . Ποιος είναι ο ανάδοχος της απευθείας ανάθεσης και με ποιο τρόπο επιλέχθηκε ;
2 . Πως δικαιολογούνται αναλυτικά και με ακριβή αντιστοίχιση τα προϋπολογιζόμενα έξοδα ; 
3 . Γιατί την τελευταία στιγμή και με έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο , η παρουσία του Δήμου μας στην τουριστική έκθεση της Μόσχας ;;; Γιατί , γιατί , γιατί … 

Θεωρώ ότι πολύ απλά για ακόμη μία φορά φαίνεται πόσο ανοργάνωτος είναι όλος ο μηχανισμός λειτουργίας του Δήμου μας . Η πολιτική ηγεσία τρέχει πότε δεξιά πότε αριστερά και βέβαια δεν πείθει με τίποτα η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου ότι γίνεται προγραμματισμός της δημοτικής αρχής από την αρχή του χρόνου . 

Συμφωνούμε απόλυτα αλλά τα γεγονότα αποδεικνύουν άλλα : Γιατί έγινε κύριε Αντιδήμαρχε το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για την κάλυψη των εξόδων το ποσό 25.000 για την μετάβαση αποστολής στην Μόσχα ; 
Με τέτοια προτεραιότητα φαίνεται είδατε και την Πολιτιστική Πρωτεύουσα … γι ‘ αυτό βρεθήκαμε έξω από παντού!!! 
Έχουμε όμως τον τίτλο πρωτεύουσα της αλληλεγγύης και βέβαια Δήμαρχο Πρέσβη του μεταναστευτικού . Τώρα βέβαια θα λύσει και το τουριστικό πρόβλημα όπου ορδές Ρώσων θα κατακλύσουν το νησί . 
Κύριοι το να παραμυθιάζεστε εσείς δικαίωμά σας , αλλά να μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας πάει πολύ . Για να έχει αποτέλεσμα μία εμφάνιση του Δήμου μας σε μία αγορά Τουριστική , όπου η Λέσβος είναι άγνωστος προορισμός χρειάζεται δουλειά μηνών , προετοιμασία , συναντήσεις , τρέξιμο πολύπλευρο . Εσείς χρεώνετε τον Δήμο με 25.000 ευρώ την τελευταία στιγμή και δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά , γιατί θα στοίχιζε πολύ λιγότερα να κάνατε ένα ταξίδι μέχρι την Μόσχα με τον Σύμβουλο επικοινωνίας που έχετε και να κλίνατε την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ να συμμετέχει μαζί με την ΜΠΑΡΤΣΑ στο ΚΑΜΠ της Λέσβου . Ωραίος λόγος και ποιο οικονομικός το ότι πάτε να προβάλετε την Λέσβο . 

Στην έκθεση της ΜΙΤ είναι όνειρο θερινής νυχτός …και βέβαια θέλω να πω ότι πολύ εύστοχα ο ΄΄ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ΄΄ πρόβαλε τις αντιρρήσεις για την συγκεκριμένη ανάθεση των 25.000 και την καταψήφισε . Τουλάχιστον αυτοί οι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν συνέβαλαν σε κάτι που ούτε ουσία , ούτε αποτέλεσμα πρόκειται να έχει ο Δήμος Λέσβου . Και να σκεφθείτε ότι 2 χρόνια πριν πρόβαλαν τον αντιμνημονιακό μανδύα και σήμερα ξοδεύουν σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο 25.000 ευρω .

 Τι να πεις και τι να γράψεις … όμως έχω μία απορία : Κύριε Γεωργούλα ποιος τους ψήφισε την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ; Πιστεύω θα το έχετε σκεφθεί πολλές φορές … Τα σχόλια περιττεύουν αγαπητέ κύριε Στράτο ...υπομονή τώρα .




                                                                    ΄΄ο άρχοντας΄΄



















0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ