Τρίτη 15 Μαρτίου 2016
Η δήλωση του κου Γιακαλή προξένησε στο διαδικτυακό χώρο μια ηχηρή παρέμβαση για το μεταναστευτικό!


Κατά πρώτον, θεωρώ ότι η σιωπή πλέον ανήκει στο παρελθόν και από ‘δώ και πέρα πρέπει όλα να βγουν στην επιφάνεια και να γίνει γόνιμος διάλογος σ’ όλους τους τομείς.

Εδώ και καιρό, φαινόταν ότι το σύστημα ότι θα οδηγείτο σ’ ένα πλήρη κορεσμό! Τα hot-spots ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια με αμφίβολα αποτελέσματα!!!

 Που οδηγείτε η κατάσταση κύριοι…;;;;

ΆΚΟΥΣΟΝ-ΆΚΟΥΣΟΝ ζητάμε και τις παιδικές κατασκηνώσεις των τραπεζών για μελλοντικά κέντρα υποδοχής!!! Σειρά, όπως φαίνεται θα έχουν και του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και άλλων δημόσιων υπηρεσιών!!!

 ΚΥΡΙΟΙ, έτσι θα λυθεί το πρόβλημα;!;!;!;!;

Τα σύνορα κλείνουν…. το έχετε καταλάβει ή μήπως ζείτε στο δικό σας ιδεατό κόσμο;;; Προστατέψτε το νησί, γιατί μέρα με την ημέρα γινόμαστε αποθήκη ψυχών!!! Χαίρομαι που, έστω και πέντε, το καμπανάκι γίνεται ‘’ΚΑΜΠΑΝΑ’’ και ηχεί δυνατά!!! Αποτύχατε παταγωδώς με τη διαχείριση του μεταναστευτικού! Διαλύθηκε πλήρως η τοπική κοινωνία, όλα γυρίζουν ‘’σβούρα’’ από τις Μ.Κ.Ο. και απαθής οι τοπικοί άρχοντες κοιτάν χωρίς να μπορούν να δώσουν λύση….

Έστω να πάρω την εκδοχή: ‘’ΔΥΣΚΟΛΟ & ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ το μεταναστευτικό!!’’ Θα συμφωνήσω απόλυτα κύριοι, αλλά βγείτε, ενημερώστε και δείξτε τι έχετε κατά νου!! Ποιά είναι η πολιτική σας…. να δημιουργήσετε και άλλα hot-spots;;;; Όλα εν κρυπτώ και κάτω από το χαλί…. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!! Το παιχνιδάκι, ναι μεν το παλεύουμε, αλλά από την άλλη το χαϊδεύουμε….. ΑΛΛΟΥ!!! Η αγανάκτηση φουσκώνει και το ΜΠΑΜ πότε θα γίνει, άγνωστο! Σαφώς και το απεύχομαι, όμως προσέξτε καλά ότι σε κάθε πράγμα ή κατάσταση υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος…. και το τέλος είναι ΤΕΛΟΣ!!! Και όπως φαίνεται, ‘’το κουβάρι ξετυλίγεται πιο πολύ μέρα με την ημέρα!!!’’ Όσοι το κατάλαβαν, το κατάλαβαν!!

 Και κλείνω, με τον γνωστό στίχο: ‘’ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ’’….. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!




                                                                 ‘’ο άρχοντας’’















0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ