Δευτέρα 11 Απριλίου 2016
Η ευθύνη της επιλογής των Αντιδημάρχων είναι αποκλειστικά του Δημάρχου !

Προξένησε αλγεινή εντύπωση σε όλους το ανέβασμα στο διαδίκτυο των φωτογραφιών της Αντιδημάρχου από γεύμα εργασίας με γκουρμέ φαγητά σε γνωστό χώρο εκτός νησιού . Αναμφίβολα η αντιδήμαρχος με την φοβερή αυτοδιοικητική εμπειρία τους , με εκατοντάδες ψήφους ( είναι δεν είναι 170-180 ) που εξελέγη ελέω συνδυασμού , έγινε Αντιδήμαρχος ελέω συνεργασίας από το βουλευτικό γραφείο του κυρίου Δημάρχου .
Συμμετείχε κάπου για κάτι σωστό ; Δεν πιστεύω το γεύμα να ήταν από κάποια ΜΚΟ , γιατί το συνηθίζετε εκεί στον Δήμο όλοι σας . Όμως το να ανεβάζει στο διαδίκτυο η κυρία Αντιδήμαρχος τι φαγητό της πρόσφεραν, αυτό σημαίνει πολλά και για το επίπεδό της αλλά και για την επιλογή του κύριου Δημάρχου !
Στο επόμενο γεύμα να ανεβάσει ότι άλλο θέλει και κάνει αφού το θεωρεί σωστό και πρέπον από την στιγμή που χιλιάδες οικογένειες στην Λέσβο πεινάνε και δεν έχουν ένα πιάτο φαί στο καθημερινό τους τραπέζι .
Γιατί, κύριε Πρέσβη του μεταναστευτικού η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος εργασίας , αλλά χώρος προσφοράς και δεν μπαίνουμε για να βρούμε ένα μισθό για κάποια χρόνια . Και να σκεφτεί κανείς ότι άλλοι άνθρωποι πήραν 600 – 700 ψήφοι και δεν έχουν καν εκλεγεί ελεώ … ΄΄Καλλικράτη για φαντάσου !!! Και η κυρία έγινε Αντιδήμαρχος με μία χούφτα ψήφους … ΘΕΕ ΜΟΥ …
Αλλά και από τον συνδυασμό του κυρίου Γαληνού υπάρχουν καθηγητές – δάσκαλοι που έχουν τον μέγα τίτλο του εντεταλμένου σύμβουλου και η εν λόγω κυρία έγινε Αντιδήμαρχος με την πρώτη … αλλά βέβαια ξέχασα ότι έχει και 2 μεταπτυχιακά , μιλάει τρείς γλώσσες , έχει δουλέψει σε πολλά Ευρωπαϊκά προγράμματα και κυρίως είναι αυτοδιοικητική όπου έχει εκλεγεί , ξανά εκλεγεί και ξανά εκλεγεί . Χαλάλι λοιπόν η Αντιδημαρχία και τα γκουρμέ γεύματα γιατί είναι γνώριμα για την συγκεκριμένη κυρία και πιστεύω ότι στον ανασχηματισμό ακόμα ποιο ψηλά!!

 Και κλείνω με την εξής ωραία παροιμία, ΄΄ΤΑΧΕΙΆ ΣΑΣ ΚΛΑΙΝ΄΄ !!! ΄΄ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ΄΄!!!

Κυρία Αντιδήμαρχος και κύριε Δήμαρχε ξεκαβαλικέψετε και οι δύο τώρα !!!                      

Ακολουθήστε μας στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ για να ενημερώνεστε συνεχώς!



                

                                                                ΄΄ο άρχοντας΄΄
























0 σχόλια:

ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

2WinBet

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ